Lid worden?

Lid worden kan heel eenvoudig.

Voor die mensen die nog lid willen worden van de buurtvereniging dat is best wel eenvoudig…
Per persoon, 2,38 euro automatisch overlaten maken op de 15de van elke maand naar rekening NL52RABO0314828915.
Dat is alles. smile-emoticon..

eenvoudiger kunnen wij het niet maken, samen wel leuker..

Er zijn maar 2 voorwaarden:

1.   15 jaar of ouder;
2.    Woonachtig aan een van de volgende straten:
Frieslandweg; Toppegaaiweg; Gravenpark; Geulecampweg; Tolweg; Oldegoorweg (alleen Oostelijke zijde); Beekseweg (alleen Noordelijke zijde); Korenweg; Loerbeekseweg; Koningsweg.

Mocht je nu aan de zuid zijde van de Beekseweg wonen of aan de west zijde van de Oldegoorweg en je wilt toch heel graag lid worden van onze buurt vereniging, neem dan even contact op met het bestuur via het contact formulier op deze website.

15 jaar jong en twijfels over het lidmaatschap?

Het is wat, ben je net 15 geworden en mag je al lid worden van de buurtvereniging. Ja maar ik ken daar niemand. Voor mij is 2,38 per maand heel veel geld, al helemaal als je nog geen bij baantje hebt en wat krijg ik er voor terug.

Vragen waar diverse leden in het verleden al eens mee te maken hebben gehad. Wij hebben vernomen hoe zij dat hebben opgelost en dat willen graag met jullie delen.

Het kind in kwestie werd lid en maakte elke maand automatisch de contributie over. De ouders van het kind vergoeden de contributie door automatisch dit bedrag over te maken naar het kind tot dat deze jongere de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt.

De jeugd leert op dit manier met geld om te gaan en keuzes te maken gesponsord door de ouders. Dat is toch wat ouders doen. 🙂 

Bedanken als lid kan wederom net zo eenvoudig.

Informeer even het bestuurd en stop de betaling van de contributie.